Ziarul electronic al arădenilor

Hoții au furat de mai multe ori dintr-o casă din Vinga

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani au pătruns de mai multe ori într-o casă din comuna arădeană Vinga, de unde au furat mai multe bunuri, pe care apoi le-au comercializat.

Cei trei sunt cercetați de polițiștii de la Secția nr. 1 Rurală Arad, împreună cu cei de la Poliția Comunală Vinga, pentru furt calificat.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați un tânăr de 21 de ani și doi minori, de 16 și 17 ani, din Vinga, care, în perioada 5 – 12 ianuarie, prin forțarea ușii, ar fi pătruns în repetate rânduri ori într-un imobil nelocuit de pe raza localității. Din imobil, cei trei tineri ar fi sustras electrocasnice, covoare, articole vestimentare, trofee de vânătoare și alte bunuri, pe care le-ar fi comercializat unor persoane de pe raza localității“, se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Conform sursei citate, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat, pe numele celor trei tineri fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor trei tineri, care vor fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei tineri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.