Ziarul electronic al arădenilor

Hoți de motorină, care au acționat în patru localități, prinși de polițiști

Doi bărbați, din Secusigiu și Pâncota, au fost reținuți și sunt cercetați de polițiștii arădeni, fiind acuzați că au furat aproximativ 650 de litri de motorină din rezervoarele mai multor camioane și autobuze.

Cei doi au fost reținuți de polițiștii de la Secția nr. 2 Rurală Arad, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Sântana.

„În noaptea de 3/4 octombrie, polițiștii orașului Sântana au depistat și oprit în trafic doi bărbați, de 23 și 47 de ani, din Secusigiu și Pâncota, în timp ce transportau cu un autoturism, în mai multe recipiente din plastic, 415 litri de combustibil (motorină). În urma solicitării polițiștilor de a le înmâna documentele care atestă proveniența combustibilului, cei doi nu au putut justifica proveniența acestuia“, a informat IPJ Arad.

Din cercetările efectuate de polițiștii din Sântana, împreună cu cei de la Secția nr.2 Rurală Arad, s-a constatat că cei doi sunt bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, comise în nopțile de 18/19 și 24/25 septembrie, pe raza localităților Semlac, Șeitin, Peregu Mic și Peregu Mare.

„În fapt, cei doi, ar fi sustras din rezervoarele mai multor camioane si autobuze, aproximativ 650 de litri de combustibil“, a mai precizat IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor doi, pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Arad.

Cei bănuiți de comiterea furturilor urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.