Ziarul electronic al arădenilor

Hoți de catalizatoare, prinși de polițiștii arădeni

Doi bărbați, de 29, respectiv 32 de ani, din județele Timiș și Dolj, care în noaptea de 21/22 august, ar fi încercat să sustragă două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unor imobile, din localitatea Vladimirescu, din județul Arad au fost identificați de polițiști.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 21/22 august, bărbatul de 29 de ani, ar fi încercat să sustragă prin tăiere două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unui imobil din localitatea Vladimirescu, în timp ce bărbatul de 32 de ani, l-ar fi așteptat în mașină, asigurându-i transportul la comiterea faptei.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul de 32 de ani, ar mai fi sustras în aceeași noapte, alte două catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza aceleași localități.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că bărbatul de 32 de ani are permisul de conducere suspendat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate.

La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai  Secției  1 Poliție Rurală.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de luni să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.