Ziarul electronic al arădenilor

Hoți agresivi. Printre victime se află un polițist

politieUn polițist din cadrul Poliției Municipiului Arad a fost amenințat cu acte de violență de un tânăr care, alături de alți doi parteneri, a fost prins când încerca să fure un autoturism BMW.

Conform anchetatorilor, la data de 2 august, Bogdan Horne, Răzvan Iovănescu și Lucian Raul Chevereșan au încercat să sustragă un autoturism BMW, care se afla parcat la Balastiera Micălaca.

În apropierea locului faptei se afla cumnata proprietarului mașinii, care a informat-o telefonic pe soția acestuia de intenția celor trei.

„La fața locului s-au deplasat persoana vătămată și soția sa, iar inculpaţii, pentru înlăturarea urmelor infracţiunii şi pentru a-şi asigura scăparea, i-au agresat fizic pe S.L.C. şi S.M., lovindu-i cu pumnii, picioarele şi un obiect contondent, inclusiv după intervenţia verbală a martorilor prezenţi“, se arată într-o informare a procurorilor arădeni.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns și polițiștii, iar cei trei au fost încătuşaţi, fiind deosebit de recalcitranţi.

„În continuare, inculpatul Iovănescu Răzvan a adresat în mod nemijlocit ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate L.A.M. – agent de poliţie în cadrul I.P.J. Arad – Poliţia Municipiului Arad – Biroul Ordine Publică“, se mai arată în informarea procurorilor.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a celor trei, Bogdan Horne pentru tâlhărie, Răzvan Iovănescu pentru tentativă la tâlhărie şi ultraj, iar Lucian Raul Chevereșan pentru tâlhărie.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a celor trei inculpați pe o durată de 30 zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.