Ziarul electronic al arădenilor

Hoț ghinionist. Și-a pierdut telefonul la locul faptei

furt-hotUn tânăr care încerca să fure din boxa unui bloc din centrul municipiului Arad a fost prins de jandarmi, care l-au identificat cu ajutorul datelor din telefonul mobil, pe care și l-a pierdut la locul faptei.

Jandarmii au fost sesizați, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.300, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de o persoană, care a solicitat intervenția unui echipaj în zona unui imobil de locuințe situat în zona centrală a municipiului Arad.

„Apelul a fost făcut de un locatar care a reclamat că o persoană a pătruns într-o boxă situată la subsolul imobilului, însă fiind surprinsă, a fugit. Din neatenție, a pierdut o șurubelniță și un telefon mobil. Având datele din telefon și pe baza semnalmentelor, persoana a fost depistată, în aceeași noapte, în zona Piața Gării din municipiul Arad“, se menționează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii l-au identificat pe cel care a pătruns în boxă, acesta fiind Ștefan C., în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în județul Arad.

„În telefon, care nu era parolat, jandarmii au găsit mai multe fotografii cu suspectul, iar pe baza acestora bărbatul a fost prins câteva ore mai târziu în zona Piaţa Gării, nu departe de locul faptei”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Emilia Fînaţă.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru tentativă la furt.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.