Ziarul electronic al arădenilor

Haţegan, jignit şi făcut „ţigan român“ de soţia unui fotbalist

Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan a fost jignit şi făcut „ţigan roman“ de Lisa Evans, soţia mijlocaşului nord-irlandez Corry Evans, după ce a acordat un penalti împotriva gazdelor la meciul Irlanda de Nord – Eleveţia, din manşa I a barajului pentru Cupa Mondială din 2018.

„Ţigan român curvă! Şi când te gândeşti că probabil Irlanda de Nord i-a găzduit una dintre rudele împuţite. Curvă nerecunoscătoare“, a scris Lisa pe Twitter, potrivit mirror.co.uk.

Postearea şi contul au fost şterse ulterior.

Hațegan a primit numeroase critici pentru prestația de la meciul dintre Irlanda de Nord – Elveția, scor 0-1, din barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 58, când Hațegan a dictat penalty-ul din care Rodriguez a deschis scorul pentru elvețieni.
Arădeanul a considerat ca fiind henț intervenția lui Corry Evans, acordându-i acestuia și un cartonaș galben.

UPDATE

Lisa Evans, soţia fotbalistului nord-irlandez Corey Evans, şi-a redeschis contul de Twitter şi a postat un mesaj, în care îşi cere iertare pentru postarea rasistă la adresa arbitrului Ovidiu Haţegan.

„Doresc să-mi cer iertare cu sinceritate tuturor celor pe care i-am jignit cu limbajul din mesajul meu, înţeleg că a fost total inacceptabil. Ar fi trebuit să nu dau frâu liber emoţiilor. Nu aş accepta niciodată rasismul de niciun fel“, a scris Lisa Evans, care a şters mesajul jignitor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.