Ziarul electronic al arădenilor

Handbal feminin. CS Crişul Chişineu-Criş nu va participa la primul turneu al Ligii Naţionale

CS Crişul Chişineu-Criş a anunţat oficial că este în imposibilitatea de a se deplasa la primul turneu al Ligii Naţionale de handbal feminin, din cauza cazurilor de infectare cu noul coronavirus, potrivit unei postări pe contul de Facebook al formaţiei U Cluj, adversara din prima etapă.

Cele două echipe urmau să se înfrunte joi, de la ora 10.15, în Sala Olimpia din Ploieşti, care găzduieşte acest prim turneu.

„Vom anunţa în perioada următoare dacă echipa noastră va câştiga acest meci cu 10-0 conform regulamentelor FRH sau meciul se va rejuca la o data stabilită ulterior“, a precizat echipa clujeană.

Al doilea turneu al Ligii Naţionale masculine, încheiat în weekend la Sfântu Gheorghe, a fost serios perturbat de cazurile de infectare cu coronavirus: CS Mangum Botoşani nu s-a prezentat la turneu, CSM Bacău nu a participat la primele etape ale turneului, CSM Focşani a fost exclusă din cauza cazurilor pozitive, iar Minaur Baia Mare a venit cu un lot decimat de cazurile pozitive.

Prima etapă a Ligii Florilor se va desfăşura pe parcursul a doua zile, miercuri vor avea loc partidele CS Rapid Bucureşti – CSM Slatina (10:15), CSM Galaţi – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud (13:00), HC Zalău – CS Minaur Baia Mare (15:45) şi SCM Gloria Buzău – CSM Bucureşti (18:30), iar miercuri, CS Dacia Mioveni – CS Măgura Cisnădie (13:00), CS Activ Prahova Ploieşti – HC Dunărea Brăila (15:45), SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea (18:30).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.