Ziarul electronic al arădenilor

Guvernul a virat circa 14 milioane de lei pentru drumurile Bârsa – Moneasa și Sânmartin – Caporal Alexa

Lucrările avansează pe două dintre șantierele din județul Arad, drumurile județene Bârsa – Sebiș – Moneasa – Bihor și Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa.

Și nu numai lucrările, ci și plata parțială către constructori. Reamintim că modernizarea acestor două tronsoane de drum este finanțată prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) de către Guvernul României.

„Investițiile continua în județ, lucrările se desfășoară alert pe șantiere și, ceea ce mai important, aceste lucrări sunt finanțate corect. Guvernul României, care finanțează aceste două drumuri prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a virat sume importante pentru lucrările deja efectuate. Trebuie precizat că, de la instalarea Guvernului Orban, modalitatea de lucru s-a schimbat.

Acum, nu se mai efectuează plăți decât în urma avizului Inspectoratului în Construcții, care verifică stadiul și, mai ales, calitatea lucrărilor. În urma acestui aviz se virează banii. Continuarea acestor lucrări, care avansează destul de repede, demonstrează că nici pandemia, nici alegerile nu au întrerupt munca noastră de la Consiliul Județean”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Până în prezent, s-au efectuat plăți în valoare de 10,6 milioane de lei pentru drumul Bârsa – Moneasa-BH și 3,257 milioane pentru Sânmartin – Caporal Alexa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.