Ziarul electronic al arădenilor

Guvernul a suplimentat cu 7,8 milioane lei sumele destinate drumurilor județene din Arad

Consiliul Județean Arad a primit peste 7,8 milioane de lei pentru drumurile județene și comunale, în urma rectificării Bugetului de Stat, sumă care va întregi fondurile primite inițial cu aceeași destinație.

Aceste fonduri provin din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată.

„Aceste sume suplimentare, primite în urma rectificării bugetare la nivel național, vor fi direcționate tot către drumurile județene. Vom finanța noi tronsoane de drum din aceste sume pentru a asigura arădenilor o rețea de drumuri județene cât mai modernă și mai sigură”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Județul Arad a primit, la începutul anului, prin Bugetul de Stat, 11.757.000 lei, sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată destinate finanţării cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pe anul 2021.

Prin rectificarea bugetară și suplimentarea cu 7.838.000 lei, sumele obținute de la Guvern, pentru drumurile județene și comunale, se ridică la 19.595.000 lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.