Ziarul electronic al arădenilor

Grupul Orbis a deschis primul hotel Ibis Styles din România

Ibis Styles Arad aduce conceptul de „chic economy” în vestul României

Grupul hotelier Orbis, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est – lider mondial hoteluri și turism – a inaugurat oficial primul său hotel Ibis Styles în România, împreună cu partenerul și investitorul local, FAB Industry.

Călătoriile în vestul României devin de azi mai ușoare și mai plăcute, odată cu deschiderea oficială a primului hotel Ibis Styles din România, în Arad. Noul hotel își întâmpină oaspeții  cu tot stilul și serviciile speciale ale unui hotel de tip boutique, cu un design special, oferind o experiență “economică chic” la tarife all-inclusive.

Ibis Styles este un lanț internațional de hoteluri nestandardizate, cu personalități distincte si facilități generoase. Fiecare dintre ele radiază farmec si individualitate, hotelurile nu seamănă între ele, iar calitatea serviciilor este remarcabilă. Marca Ibis Styles aduce la viață un concept proaspăt și modern atât în ceea ce privește designul, cât și experiența clienților.

Noul Ibis Styles Arad își trage personalitatea din moștenirea industrială a orașului – Arad este un important centru industrial și nod de transport.

Hotelul Ibis Styles Arad este operat de grupul international Orbis, ca parte a parteneriatului cu grupul Accor, care detine brandul. Hotelul este deținut și a fost construit de investitorul local FAB Industry, parte din grupul MR FAB, o companie cu experiență de peste 15 ani în construcții industriale.

„Deschiderea primului hotel Ibis Styles din România a reprezentat o mare oportunitate pentru FAB Industry, pentru că este atât o investiție solidă, cât și o șansă pentru noi să ne diversificăm activitatea. M-am implicat personal la fiecare pas în construirea hotelului și am lucrat intens împreună cu echipa mea, cu designerii și cu expertii Orbis și Accor, pentru a aduce la viață un hotel vibrant, modern și foarte diferit. Ibis Styles Arad este un exemplu perfect de chic industrial urban, dar mai mult decât atât, este un loc care inspiră bucurie, veselie, bună dispoziție! Este imposibil să petreceți o zi, o noapte sau chiar o oră aici și să nu zâmbiți“, spune cu mandrie Flavius Bălaj, proprietarul companiei FAB Industry.

Hotelul Ibis Styles Arad dispune de 72 de camere, dintre care 6 apartamente, toate dotate cu paturi ibis Sweet BedTM, WiFi, un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, un lobby bar, 3 săli de întâlniri și o sală de evenimente multifuncțională. Ideal pentru oaspeții de afaceri, datorită proximității sale față de principalele zone de afaceri și industriale din Arad, hotelul ese foarte potrivit și pentru segmentul de leisure. Ibis Styles Arad oferă servicii excelente pentru familii și copii, care au la dispozitie un spatiu de joacă.

„Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, cu 126 de hoteluri, și este francizorul exclusiv pentru toate mărcile AccorHotels în regiune. Suntem încântați să introducem în România, în parteneriat cu FAB Industry, brandul Ibis Styles, bine cunoscut și foarte apreciat la nivel internațional. Deschiderea ibis Styles în Arad confirmă ambiția noastră de a ne consolida poziția de lider în regiune dezvoltând în continuare rețeaua noastră de hoteluri, în special prin parteneriate cu investitori puternici“, a declarat Sylwia Pawelczyk-Masluk, membru al Comitetului de Management Orbis/AccorHotels Europa de Est.

Hotelul este situat chiar lângă cel mai important hub industrial din Arad, Western Industrial Area. Acesta este situat la câteva minute de autostrada A1, la numai 8 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 de minute de Aeroportul Internațional Timișoara. Arad este cel mai important centru de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principalul punct de acces catre si dinspre România.

Despre Orbis Hotel Group:

Orbis Hotel Group este cea mai mare rețea de hoteluri din Europa de Est. Orbis cuprinde 126 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate mărcile AccorHotels in 16 țări, printre care Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Latvia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Orbis oferă un total de 20.500 de camere. Hotelurile funcționează sub brandurile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, Ibis, Ibis Styles și bugetul Ibis. Aceste mărci, recunoscute în întreaga lume, oferă diferite standarde de servicii, variind de la hoteluri de lux de 5 stele la hoteluri de 1 stea.

Despre Ibis Styles:

Ibis Styles, marca economică a AccorHotels, oferă experiențe de design într-o multitudine de stiluri.

Creativitatea și buna dispozitie sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, fiecare având propriul farmec individual. Situat în centrele orașelor sau în apropierea unor centre de interes, fiecare unitate oferă o atmosferă moderna, dinamica și veselă.

Pachetul distinctiv al mărcii include camera, micul dejun tip bufet și conexiune de internet în bandă largă, plus o serie de mici servicii suplimentare. La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua cuprindea mai mult de 420 de hoteluri și 43.000 de camere în 45 de țări.

AccorHotels este unul dintre cele mai mari grupuri internaționale în turism,  hoteluri și stil de viață, inovator digital care oferă experiențe unice în peste 4.300 de hoteluri, resorturi și reședințe, precum și în peste 10.000 dintre cele mai exclusiviste locuinte private din lume.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.