Ziarul electronic al arădenilor

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată

traficUn tânăr din Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a inițiat și constituit o grupare infracțională care avea ca obiect de activitate traficul de droguri.

Conform oamenilor legii, în perioada februarie – iulie, tânărul, în vârstă de 25 de ani, ar fi inițiat și constituit o grupare infracțională care avea ca obiect de activitate traficul de canabis, comprimate ecstasy și amfetamină.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, ar fi aderat și sprjinit activitatea infracțională, prin procurarea și distribuirea drogurilor pe raza municipiului Arad.

În cursul lunii iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat, pe raza județului și municipiului Arad, cinci percheziții la domiciliile și reședințele membrilor grupării, fiind depistate și ridicate 520 de grame canabis, 90 de comprimate ecstasy și 4 grame de amfetamină.

În baza probatoriului administrat, în cazul liderului grupării, magistrații Tribunalului Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile, în cazul celorlați trei membri a fost dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Timișoara.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.