Ziarul electronic al arădenilor

Grațiana Răuț, încă un înger care zboară prea repede la ceruri

gratiana rautMoartea fulgerătoare a tinerei Grațiana Răuț, într-un accident de circulație, a provocat multă durere în rândul rudelor, prietenilor, care, după ce au aflat vestea tristă, au postat sute de mesaje de condoleanţe pe o reţea de socializare.

Oamenii au fost foarte impresionaţi de faptul că Grațiana, care urma să devină nora primarului din comuna Șiria, şi-a pierdut viaţa la vârsta de 24 de ani, într-un accident de circulație.

Grațiana era componentă a ansamblului folcloric „Spicul“ din Olari, iar tatăl ei, Petru Răuț, era coregraf-instructor al acestui ansamblu.

Primarul comunei Şiria, Valentin Bot, a fost printre primii care au postat un mesaj pe pagina de Facebook a Grațianei.

„Astăzi a dispărut din grădina vieții noastre cea mai gingașă și frumoasă floare GRAŢIANA. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în loc luminat și plin de verdeață. DUMNEZEU SĂ O IERTE ŞI SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE”, a scris Valentin Bot.

De asemenea, prietenii Graţianei au transmis, prin intermediul reţelei de socializare, mesaje de condoleanțe.

„Chip angelic, Dumnezeu să te ţină în braţele lui suflet blând”, a scris Adelina.

„Condoleanţe, mângâiere şi alinare pentru familie, am rămas şocată încă de când am aflat, trist, trist… Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Costinela Mihoc.

„D-zeu să-i odihnească sufletul, iar părinţilor, iubitului şi tuturor celor care i-au fost dragi ei să le dea putere să treacă peste această grea încercare! Sincere condoleanţe familiei”, a scris Anuţa Mariş.

„Dumnezeu să te odihnească, să te aibă în pază mereu şi să veghezi veşnic asupra celor dragi rămaşi în urmă cu sufletele distruse de durere”, este mesajul transmis de Corina.

„Se pare că D-zeu duce lipsă de îngeri acolo sus… totuşi putea să o mai lase printre noi, era prea tânără viaţa abia a început pt. ea… Păcat, D-zeu să o ierte şi condoleanţe familiei şi tuturor celor ce au cunoscut-o. Dumnezeu să te ierte, Graţi dragă! Nu-mi vine să cred… parcă mai ieri am făcut şcoala de şoferi împreună… mare pacat! Condoleanţe familiei!”, a scris Marinela Haneş, colegă la şcoala de şoferi cu Graţiana.

„Încă un înger care zboară prea repede la ceruri! Dumnezeu să o odihnească în pace și multa putere celor rămași în urmă să treacă peste această grea încercare!”, a transmis Gabriel Savu.

Tragedia i-a impresionat şi pe cei care nu o cunoşteau pe Graţiana Răuţ, aceştia scriind, de asemenea, mesaje în care îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate.

„Cu toate că nu te-am cunoscut îmi pare rău că ai plecat prea devreme dintre noi…aveai o viaţă înainte şi atâtea de făcut…mare păcat…”, a transmis Sergiu Cotuna.

„Dumnezeu să vă dea putere părinţilor, logodnicului, familiei să treceţi peste această grea încercare iar lui Graţiana pe care nu am cunoscut-o Dumnezeu să o primească în Rai în dreapta lui”, a scris Adina Stana.

Primarul comunei Şiria a anunţat, tot pe reţeaua de socializare, că slujba de înmormântare va avea loc duminică 1 martie 2015, ora 13.00, la Olari nr. 508.

Grațiana Răuț și-a pierdut viața, vineri dimineața, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul dintre localitățile arădene Caporal Alexa și Pâncota.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Hyundai, din direcţia Sântana spre Pâncota, tânăra a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR, condus regulamentar de un bărbat, de 43 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto. Pentru scoaterea tinerei dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

CITITI SI:

Mărțișoare pentru Grațiana, pe ultimul drum

Viitoarea noră a primarului din Șiria, moartă într-un accident

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.