Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Seculici: „Voi refuza orice ofertă politică“

gheorghe-seculiciFostul președinte al PD Arad, Gheorghe Seculici, a spus că va refuza orice ofertă primită din partea partidelor politice, chiar și pe cea primită public din partea liderului PMP, Traian Băsescu.

Seculici, care a condus filiala PD din Arad timp de 15 ani, a susținut că politica e „importantă“, dar nu dorește să revină în acest domeniu.

„Am refuzat oferta PMP și voi refuza orice ofertă politică. Am avut momentul meu meu când am fost la conducerea PD Arad. Politica a important, e o activitate de creație. Politica stă în spatele oricăror decizii“, a declarat Gheorghe Seculici, care a demisonat de la conducerea PD Arad în 2013.

Anul trecut, în timpul unei vizite la Arad, Traian Băsescu l-a invitat pe Seculici, să se alăture Partidului Mișcarea Populară și să candideze la alegerile locale din luna iunie, pe listele acestei formațiuni.

Deși cei prezenți așteptau un răspuns din partea lui Gheorghe Seculici, acesta a evitat să facă o declarație în acest sens.

Gheorghe Seculici a mai spus că rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie nu ar trebui să fie considerat o surpriză, nici la nicel național, dar nici la cel local.

„Mi se pare un rezultat normal. Nu trebuie să fie considerat ca o surpriză, nici la nivel național, nici la Arad“, a afirmat Gheorge Seculici, care ocupă în prezent funcția de președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

CITITI SI: Băsescu l-a invitat pe Seculici să candideze pe listele PMP

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.