Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Seculici, reales președinte al CCIA Arad

Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a județului Arad, a fost reales luni, 26 martie 2018, în fruntea Camerei Comerţ, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA Arad), cu majoritate de voturi, pentru un mandat de patru ani.

Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad a ales organele de conducere ale CCIA pentru următorul mandat de 4 ani în prima ședință ordinară convocată de președintele Camerei. Aceasta a avut loc în Sala de Conferințe a Pavilionului A din cadrul Complexului EXPO ARAD.

Colegiul de Conducere al CCIA pentru mandatul 2018-2022 este compus din 11 membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale în condiţiile art. 21, alin. 5 din statutul CCIA Arad. În mandatul anterior Colegiul de Conducere a fost format din 9 membri, dar pentru acest mandat s-au înscris 11 persoane, toate fiind votate cu majoritate de voturi.

Componența nominală a Colegiului de Conducere al CCIA este următoarea:

Seculici Gheorghe – Președinte

Leucuta Gheorghe- Vicepreședinte

Sperandio Roberto – Vicepreședinte

Vilagos Liviu Gheorghe Ioan- membru

Ionescu Aurel – membru

Stoica Ovidiu- Petru -membru

Iuga Mihaela- Cristina- membru

Suarasan Camelia- membru

Ciul Tiberiu- Nicolae-membru

Bohm Agneta Eva-membru

Zelenak Cristian Valentin- membru

A fost aleasă și componența Comisiei de Cenzori, tot pentru un mandat de patru ani, respectând dispozițiile Statutului CCIA Arad. Comisia de Cenzori este organul de conducere care efectuează controlul financiar al Camerei și este formată din 3 membri, persoane cu studii superioare economice, din care cel puțin două au calificarea de expert contabil.

Cei trei membri ai Comisiei de Cenzori sunt următorii:

Furdea Olga-Carmen

Ciobanu Mariana

Cacuci Mariana

Pe ordinea de zi a ședinței au fost propuse și aprobate următoarele puncte:

Raport privind situația financiară a CCIA Arad pe anul 2017

Prezentarea și aprobarea bilanțului și a Raportului de activitate al Colegiului de Conducere al CCIA Arad pentru anul 2017 și descărcarea de gestiune

Prezentarea Raportului Cenzorilor și votul asupra acestuia, descărcarea de gestiune

Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli ale CCIA Arad pe anul 2018 și prezentarea obiectivelor generale ale CCIA Arad

Aprobarea nivelului cotizațiilor membrilor CCIA Arad pentru anul 2018

Alegerea Organelor de Conducere ale CCIA Arad – Colegiu de Conducere și Președinte

Diverse – suplimentarea O.Z. cu alegerea Comisiei de Cenzori.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad este organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate, fiind organizată şi funcţionând Statutului propriu elaborat în baza Legii Camerelor de Comerț din Romania nr. 335/2007 și a dispozițiilor Statutului-Cadru al Camerelor Județene adoptat de Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României din data de 27.12.2007.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.