Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Popescu, înainte de meciul de la Arad: „Avem o deplasare grea la UTA“

Preşedintele clubului de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a declarat, vineri, că formaţia sa nu îşi permite în noul sezon să rateze pentru a treia oară consecutiv calificarea în play-off-ul Ligii I.

„Pornim, ca de fiecare dată, cu acelaşi gând de a ne îndeplini obiectivul, şi anume accesul în play-off. Iar o dată ajunşi acolo orice se poate întâmpla. Pentru că fiecare dintre cele şase echipe vor avea şanse la titlu. În ultimii doi ani nu am îndeplinit acest obiectiv şi nu cred că ne putem permite să îl ratăm şi a treia oară.

Este un început de proiect pentru noi, un început ambiţios şi ne bucurăm mult de revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică. Fiecare început de proiect este dificil, dar eu sper ca în perioada următoare jucătorii să capete forma sportivă necesară. În primul meci avem o deplasare grea la UTA, o echipă cu evoluţii bune în sezonul precedent.

Dar totdeauna startul este foarte important pentru că punctele aduc încredere. Eu cred că mai e de lucrat la omogenitate, pentru că au venit mulţi jucători noi. Sper însă că ei să se adapteze cât mai repede şi să avem parte de rezultate pozitive“, a afirmat preşedintele într-un interviu postat pe pagina oficială de YouTube a clubului.

Popescu a menţionat că Gheorghe Hagi, care a revenit în postura de antrenor în această vară, are aceeaşi ambiţie şi poftă de muncă.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, duminică, de la ora 18.30, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa I a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.