Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă, şeful campaniei PNL la alegerile parlamentare

falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost desemnat, sâmbătă, şef de campanie al PNL la alegerile parlamentare, a anunţat vicepreşedintele partidului Raluca Turcan.

Turcan a precizat că nominalizarea a fost făcută de către liderul PNL, Alina Gorghiu.

Decizia urmează să fie validată în Biroul Politic al PNL care va avea loc săptămâna viitoare.

Falcă va prelua astfel coordonarea campaniei de la fostul lider al partidului Vasile Blaga, care miercuri şi-a dat demisia din funcţia de copreşedinte, după începerea urmăririi penale împotriva sa pentru fapte de corupţie.

Liderii aripii democrat-liberale din PNL au decis, sâmbătă, după două ore de dezbateri, ca Alina Gorghiu să rămână preşedinte unic al PNL, în timp ce europarlamentarul Daniel Buda să aibă împuternicire de a vota listele pentru alegerile parlamentare ca prim-vicepreşedinte.

Partidul Naţional Liberal urmează să convoace, pentru săptămâna viitoare, sâmbătă, Consiliul Naţional de Coordonare, forul cel mai apropiat de Convenţia Naţională, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind preşedinţia unică a partidului şi desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepreşedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.