Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Refacem complet sistemul educațional arădean”

„Joi am avut o vizită de lucru pe șantierul noii clădiri a Palatului Copiilor împreună cu deputatul Glad Varga și inspectorul școlar general, Marius Gondor.

În urma acestei vizite am luat legătura telefonic cu doamna Monica Anisie, ministrul Educației și am convenit că este necesară o întâlnire punctuală săptămâna viitoare marți, la ora 10.30.

La întâlnirea cu doamna ministru voi participa împreună cu delegația administrației arădene formată din Glad Varga, Călin Bibarț, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea.

Vom aborda teme importante pentru sistemul de învățământ arădean cum ar fi reintroducerea în circuitul administrației locale și județene a clădirilor unităților de învățământ care se află într-o situație precară. De asemenea, vom solicita ca Hotelul Sport, care nu este finalizat de ani de zile să intre în patrimoniul administrației locale pentru a putea termina proiectul.

Vom discuta cu doamna ministru încă un subiect esențial pentru arădeni, Palatul Copiilor. Este important ca finalizarea acestei clădiri să fie cât mai rapidă.

Apreciez că unul dintre proiectele mele pe care le-am inițiat în perioada când eram primar al Aradului va fi extins la nivel național de către Ministerul Educației. Este vorba despre proiectul meu de suflet «Masă caldă pentru elevi». Acest program a avut ca efecte o reducere semnificativă a abandonului școlar în rândul elevilor care au beneficiat de acest proiect.

Am încredere că vom veni cu vești bune de la Ministerul Educației și vom reuși într-un final să realizăm ceea ce nu au fost în stare social-democrații: refacerea sistemului de învățământ arădean”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.