Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Realizăm investiții majore în agricultură cu fonduri europene”

„Astăzi, Uniunea Europeană pune la dispoziție peste 20 miliarde de euro pentru agricultură, implicit pentru infrastructura de irigații. Ne propunem să atragem fonduri cât mai mari pentru zona noastră, a județului Arad.

Primul exemplu ar fi definitivarea amenajării de irigatii Păuliș Matca care deservește o suprafață de 3.962 ha. Alimentarea cu apă se face din râul Mureș prin intermediul SP Păuliș  în canalele Matca pe o lungime de 7,5 km care este dirijată în Ier pe o lungime de 5,1 km, iar apoi în CP2 pe 7,18 km.

Reabilitarea stației de pompare Păuliș este doar una dintre numeroasele proiecte pe care le avem în derulare pentru a ne atinge scopul de a dezvolta județul cu bani europeni.

Principalul meu obiectiv în calitate de europarlamentar este să aduc în România cât mai multe fonduri europene necesare pentru proiectele de dezvoltare”, a declarat eurodeputatul Gheorghe Falcă

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.