Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Am primit telefoane de amenințare“

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, susține că a primit telefoane de amenințare, însă nu a dorit să dezvăluie conținutul acestora și nici perioada în care au fost făcute.

Falcă a făcut această afirmație în timpul unei conferințe de presă, susținută, luni, la sediul PNL Arad, când a spus că telefoanele de amenințare au fost din partea unor consilieri locali ai PSD.

„Mă îndoiesc că PSD își va schimba atitudinea față de Arad. Aseară (duminică – n.r.), când l-am felicitat pe domnul Fifor, cum cred că trebuie să se întâmple în orice democrație, i-am și spus că am primit telefoane de amenințare de la consilierii locali. Așa că, civilizația mai are încă de așteptat în ceea ce-i privește pe consilierii PSD, dar să mai și sperăm că va exista o susținerea a proiectelor“, a declarat Gheorghe Falcă.

Deși presa i-a solicitat să facă publice amenințările, Falcă a refuzat, afirmând că le-a transmis senatorului social-democrat Mihai Fifor.

„Amenințările i le-am transmis domnului Fifor odată cu felicitările pentru câștigarea alegerilor. Dar, să știți, că sunt mai puțin importante aceste lupte între politicieni. Importante sunt lucrurile care se vor face pentru cetățeni“, a mai declarat Gheorghe Falcă, primar și președinte al PNL Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.