Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „M-au votat oamenii rațiunii“

Gheorghe-FalcaGheorghe Falcă, câștigătorul celui de-al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, a declarat că a fost votat de „oamenii rațiunii“.

Invitat într-o emisiune la un post local de televiziune, Falcă le-a mulțumit celor care i-au acordat votul.

„Le mulţumesc celor care m-au votat. Aceştia sunt oamenii raţiunii, care cântăresc faptele într-un oraş. Noi ştim că mai avem mult de muncă pentru oraş. Unii au ştiut să aducă ură şi lucrul acesta e rău pentru comunitate. Nu ura e motorul dezvoltării ci faptele. Văzând că unii oameni s-au dus cu braţele deschise să voteze PSD mă întreb ce e bine sa faci pentru un oraş: să-l blochezi sau să-l dezvolţi.

De aceea, în următoarea perioadă, o să vreau să iau toate lucrurile spuse de contracandidaţii mei în dezbaterile electorale, să le arăt oraşului, să arăt că nu avem voie să credem în tot ceea ce aruncă orice om politic. Nu poţi să spui oamenilor că le concesionezi faţadele şi apoi să faci faţadele pe banii lor. Nu există aşa ceva. Toţi folosesc promisiuni care înseamnă abuzuri în serviciu. Trebuie să fim atenţi la ceea ce promit politicienii, dar şi cetăţenii trebuie să fie atenţi să nu voteze pe cei care promit lucruri neserioase, pentru că o să ajungem să facem o competiţie electorală între lucruri neserioase sau demagogie“, a declarat Gheorghe Falcă, acesta adăugând că nu este un primar câștigător „exaltat“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.