Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „La mulţi ani, arădeni! La mulţi ani, români!“

gheorghe-falcaDragi arădeni, dragi români, ziua de astăzi, 1 Decembrie, pentru mine înseamnă libertate, speranță și curaj.

Sacrificiile făcute de generațiile anterioare, curajul de care au dat dovadă milioanele de bărbați, femei și copii acum aproape 100 de ani pentru ca noi, astăzi, să ne bucurăm de pace și liniște într-o Românie unită, vibrantă care se luptă să meargă înainte, toate aceste modele de patriotism trebuie să le onorăm zilnic, nu doar o dată pe an.

Suntem români, suntem luptători, suntem curajoși! Este timpul să arătăm recunoștință României pentru căminul pe care ni-l oferă familiilor noastre! Este timpul să-i învățăm pe copii noștri că a fi român este o onoare și un privilegiu! Este timpul să ridicăm capul sus, pieptul înainte și cu mândrie să strigăm: La mulți ani România!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.