Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Dezvoltarea României depinde de votul pe care îl vom da astăzi“

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat la ieşirea de la urne că dezvoltarea României depinde de votul pe care românii îl vor da duminică.

„Am votat pentru ca domnul primarul Aradului, Călin Bibarţ şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, să aibă parteneri în Parlamentul şi Guvernul României. Aradul are nevoie de parlamentari care să îi susţină proiectele şi să nu mai fie văduvit de zeci de milioane de euro.

Am votat pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă parteneri în Parlament şi Guvern. Un preşedinte care a reuşit să aducă pentru România 80 de miliarde euro, bani care ne vor ajuta în gestionarea acestei crize având speranţa că o vom putea depăşi în următoarele şase luni, are nevoie de susţinerea Parlamentului şi Guvernului.

Am votat pentru ca părinţii şi bunicii noştri merită respect! Anul acesta am crescut punctul de pensie şi aşa vom continua şi în următorii patru ani.

Este o mare oportunitate pentru România să ne dezvoltăm în acest an şi credem că următorii 4 ani vor fi decisivi pentru această etapă de dezvoltare. Îi aşteptăm pe tineri alături de noi la vot, pe părinţii şi bunicii noştri care cred în această Românie pe care ei au dezvoltat-o. În final, oportunitatea de a fi parteneri în Uniunea Europeană se va vedea în următorii ani. Dezvoltarea României depinde de votul pe care noi îl vom da astăzi“, a spus europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Preşedintele PNL Arad a fost însoţit la secția de votare de soţie şi de fiica sa.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.