Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Deblocăm proiectele obstrucționate de PSD”

„Luni am avut o întâlnire la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare împreună cu reprezentanții administrației locale arădene, domnul Călin Bibarț, Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea și conducerea centrală ANIF.

Am discutat despre proiectul de reabilitare al Mureșelului din zona intravilană, proiect care va fi realizat pe fonduri europene.

Am abordat subiectul privind proiectele de irigare din zona Semlac și Șagu, acestea fiind extrem de importante pentru agricultorii arădeni.

Vă anunț că în acest moment lucrăm la aceste proiecte și le vom prezenta în scurt timp în cadrul unei întâlniri care va avea loc la Prefectura Arad.

După ani de zile în care aceste subiecte au fost blocate de către PSD prin tandemul Fifor – Căprar am ajuns în situația dificilă în care trebuie să rezolvăm urgent aceste probleme presante pentru județul Arad”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.