Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă: „Dăm startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare”

În conferința de presă de astăzi președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă a anunțat că filiala județeană va începe procedura de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai 2019.

Alături de Gheroghe Falcă la această conferință au participat prim-vicepreședinții PNL Arad, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, deputatul Glad Varga și senatorul Ioan Cristina, secretarul general, Răzvan Cadar, Antal Petru președinte al Ligii Aleșilor Locali, alături de Geanina Pistru, prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL Arad și vicepreședinții Mirel Talpeș, Dorin Stanca, Lazăr Faur și Mihai Pașca.

„De astăzi începem pregătirea pentru alegerile europarlamentare. Am stabilit împreună cu Biroul Permanent Județean ca șeful de campanie la nivelul județului să fie domnul Iustin Cionca, urmând ca domnul Sergiu Bîlcea să preia coordonarea la nivel de municipiu. Targetul de semnături pentru aceste alegeri a filialei PNL Arad este setat la 60.000 pe întreg județul. Venim în fața arădenilor cu oameni pregătiți atât politic cât și profesional pentru  competițiile care vor avea loc în următorii doi ani”, a declarat Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.