Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă a fost reales președinte al PNL Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat de președinte al organizației județene a PNL Arad, la alegeri fiind prezent și liderul național al liberalilor, Ludovic Orban.

Ședința Comitetului de Coordonare Județean, în cadrul căreia fost aleasă noua conducere a PNL Arad, s-a desfășurat la Expo Arad, în prezența a peste 2.400 de persoane.

Printre cei prezenți au fost președintele PNL, Ludovic Orban, senatorul Marcel Vela, deputatul Ben Oni Ardelean și europarlamentarii Sigfried Mureșan și Cristian Bușoi.

Gheorghe Falcă a fost singurul candidat pentru șefia PNL Arad, iar prim-vicepreședinți au fost aleși Iustin Cionca și Geanina Pistru.

În cadrul discursului, Falcă a afirmat: „Am pus pe mine haina de politician după ce am croit bine haina de om. Îi îndemn pe tinerii din politică să croiască bine haina de om și să nu o dea jos când fac politică. (…) A trebuit să țin mulți ani steagul acestui oraș și nu am ajuns în Parlament sau Guvern. Astăzi, nu mai duc acest steag, dar vă mulțumesc pentru că încă mă acceptați în fața dumneavoastră“.

Falcă a spus că echipa formată împreună cu prim-vicepreședinții Iustin Cionca și Geanina Pistru „va aduce zeci de mii de voturi și le va întoarce prin fapte pentru oameni, pentru o viață mai bună”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „liberalii sunt oameni care construiesc pentru comunitate“.

„Vă felicit și vă apreciez, când spui PNL Arad, spui victorie. Acesta este adevărul. Vă felicit pentru capacitatea de a câștiga încrederea oamenilor”, a afirmat Ludovic Orban.

Orban, la Arad: Nu candidez la preşedinţia PNL pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.