Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă și-a postat pe Facebook fotografii din tinerețe

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a postat, vineri, pe rețeaua de socializare Facebook mai multe fotografii din tinerețea sa, într-una dintre ele fiind chiar în brațele mamei lui.

Fotografiile au fost postate în cursul după amiezii de vineri, iar imediat după apariția lor au fost scrise și câteva comentarii de utilizatorii acestei rețele de socializare.

În prima fotografie din arhiva personală, postată vineri, Gheorghe Falcă este în brațele mamei lui, la o vârstă fragedă.

După apariția fotografiei, una dintre utilizatoarele Facebook a scris următorul comentariu: „nu te-ai schimbat deloc… semeni perfect de când ai fost mic, ești a lui mămica“.

Într-o altă fotografie, Falca este surprins la predarea cheii școlii către următoarea generație.

Galeria foto a fost competată apoi cu o imagine dintr-o sală de sport, unde actualul primar al Aradului era alături de colegii de clasă.

Tot alături de colegi, Falcă a fost fotografiat, dar după mai mulți ani, într-o zi de iarnă, în perioada în care era student. Fotografia este însoțită de un alt comentariu: „amintiri, amintiri“.

O altă fotografie i-a fost făcută tânărului Gheorghe Falcă pe un șantier al patriei, printre câteva utilaje. Primul comentariu postat: „drumuri, drumuri și iar drumuri :)“.

Cea de a șasea fotografie care a completat arhiva personală a primarului este din perioada în care acesta își satisfăcea stagiul militar. În fotografie, caporalul Falcă este alături de un coleg de arme.

O altă fotografie în care apare Falcă a fost făcută pe Muntele Găina și îl suprinde călare pe un cal alb.

O fotografie cu un Gheorghe Falcă mai rebel i-a fost făcută acestuia în perioada studenției. La această fotografie a apărut o completare făcută de un fost coleg: „Din timpul studenției la Timisoara 🙂 … cred că era pe vremea Ligii Studenților“.

Ultima fotografie postată vineri este cu Gheorghe Falcă de pe vremea când acesta era vicepreședintele Consiliului Județean Arad. O doamnă Codruța i-a transmis lui Falcă mesajul: „Eu vreau să vă văd în biroul de președinte după mandatul Președintelui Băsescu“.

La fotografia cu Falcă stând la birou, un alt utilizator are o întrebare: „Bună ziua D-le primar am și eu o întrebare: sunt din Pescari comuna Gurahonț și aș vrea să vă întreb aci când se va asfalta drumu?“.

„Era drăguț de mic al nostru primar… bravo d-nul Falcă pentru curajul de a posta poze personale…. și haaaaaaaai Aradddddddddul !… că din păcate nu mai putem zice… hai UTA…“, este un alt comentariu scris la arhiva de fotografii personale a primarului municipiului Arad, completată vineri după amiază.

AICI FOTO DIN ARHIVA PERSONALA A PRIMARULUI GHEORGHE FALCA

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.