Ziarul electronic al arădenilor

George Simion: 15.000 de români s-au înscris în AUR în numai 24 de ore

Un număr de 15.000 de români s-au înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), în urma apelului lansat luni de liderii formaţiunii, a anunțat copreşedintele AUR, George Simion.

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu“, se precizează într-un comunicat al AUR, transmis marţi.

Potrivit sursei citate, AUR face un apel la românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut „peste 500.000 de voturi“ la alegerile parlamentare, însă subliniază că a fi membru al acestei formaţiuni politice presupune „sacrificiu pentru ţară, nu angajarea într-un post călduţ“.

„AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese“, a declarat George Simion, copreşedinte AUR, mai precizează aceeaşi sursă.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi, conform aceleiaşi surse.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.