Ziarul electronic al arădenilor

Geantă cu acte, bani și carduri, găsită de jandarmii din Chișineu Criș

O femeie din satul arădean Țipar și-a uitat geanta în care se aflau bani, carduri și acte, într-un magazin din orașul Chișineu Criș, acestea fiind găsite de jandarmi și retunate proprietarei.

O patrulă de intervenție din orașul Chișineu Criș a observat o geantă din piele de culoare maron, lăsată pe pervazul din fața magazinului „Universal Criș“.

„După ce au așteptat câteva minute, jandarmii, în prezența unui martor asistent, au controlat interiorul genții și au constatat că aceasta aparține numitei K.I domiciliată în satul Țipar din comuna Sintea Mare. Jandarmi au ridicat geanta și s-au deplasat la domiciliul înscris în cartea de identitate. Acolo au identificat-o pe femeie, căreia i-au înapoiat geanta cu tot ce se afla în ea, pe baza unui proces verbal de predare-primire. Aceasta a rămas plăcut surprinsă de gestul făcut de colegii noștri, având în vedere că în geantă alături de suma de bani, se mai aflau carduri de credit și salarii, cartea de identitate si alte documente“, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmeria Arad informează că „însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor constituie infracțiune și, conform art. 243 din noul Cod Penal, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.