Ziarul electronic al arădenilor

Geanina Pistru, înlocuită de Isabela Rabotka în CLM Arad

Locul rămas liber în Consiliul Local Municipal Arad în urma demisiei Geaninei Pistru va fi luat de Isabela Rabotka (PNL).

Geanina Pistru a demisionat, în această lună, din CLM, afirmând că s-a săturat să vadă cum „gașca social-democrată își bate joc de arădeni“.

„Consider că în toate cele trei mandate mi-am făcut pe deplin datoria față de arădeni și comunitatea noastră. Am votat proiecte importante pentru Arad, mi-am asumat decizii grele, fiind convinsă că o fac doar pentru bunăstarea cetățenilor. Plec cu fruntea sus și voi continua să lupt, să muncesc pentru Arad“, a declarat Geanina Pistru, după anunțul demisiei.

În următoarea ședință a Consiliului Local Municipal, unul dintre punctele de pe ordinea de zi va fi validarea mandatului de consilier local al Isabelei Rabotka, următorul supleant pe listele Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din iunie 2016.

În această lună, tânăra liberală Patricia Dinga a preluat locul lăsat liber de colegul ei de partid, Adrian Barbeș, care a demisionat din Consiliul Local Municipal Arad. Mandatul de consilier local al lui Adrian Barbeș a încetat la 1 iunie.

CITITI SI: Geanina Pistru a demisionat din CLM Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.