Ziarul electronic al arădenilor

Geanina Pistru a demisionat din CLM Arad

Geanina Pistru (PNL) a demisionat, miercuri, din Consiliul Local Municipal Arad, afirmând că s-a săturat să vadă cum „gașca social-democrată își bate joc de arădeni“.

„Nu mai pot fi parte la ceea ce se întâmplă în CLM, la faptul că cei din PSD votează doar la comanda lui Mihai Fifor. Astăzi (miercuri – n.r.) consilierii PSD au blocat proiectul pentru curățenia orașului și pe cel al stabilirii unei soluții optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat. Este inadmisibil ca un grup de consilieri să acționeze vehement împotriva propriului municipiu, împotriva arădenilor, a celor care i-au ales“, a declarat Geanina Pistru.

Fostul consilier local municipal a mai afirmat că „PSD s-a opus tuturor proiectelor, nu a votat bugetul local, proiectele pentru sănătate, educație, infrastructură, pe scurt nu au votat nimic“.

„Singura lor activitate în CLM a fost faptul că au ascultat orbește ordinele și directivele senatorului PSD din Dolj. M-am săturat să văd cum această gașcă social-democrată își bate constant joc de arădeni. Nu pot să continui să fiu părtașă la un Consiliu Local, în care o parte din consilieri, cei din PSD-ALDE acționează împotriva cetățenilor. Plec cu fruntea sus și voi continua să lupt, să muncesc pentru Arad“, a mai declarat Geanina Pistru.

UPDATE

„Atitudinea și acțiunile consilierilor PSD-ALDE au dus și vor duce în continuare  în derizoriu orice proiect în folosul arădenilor. Incompetența și obrăznicia lor au fost factorii care m-au determinat să mă retrag onorabil din acest Consiliul Local.

Consider că în toate cele trei mandate mi-am făcut pe deplin datoria față de arădeni și comunitatea noastră. Am votat proiecte importante pentru Arad, mi-am asumat decizii grele, fiind convinsă că o fac doar pentru bunăstarea cetățenilor.

Astăzi vedem cu toții un grup de consilieri PSD fără coloană vertebrală, fără curaj, fără nicio intenție de a acționa pentru arădeni. La așa ceva nu pot fi părtașă!

Rușine domnilor consilieri PSD pentru comportamentul meschin de care ați dat dovadă de la bun început“, a mai declarat Geanina Pistru.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.