Ziarul electronic al arădenilor

GastroPan 2019, la Arad. Cel mai bun tort dietetic va fi Tortul Anului 2019

Torturile dietetice va fi tematica categoriei Tort a secțiunii de cofetărie din cadrul Concursurilor GastroPan 2019. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială.

Competițiile se vor desfășura în cadrul celei de-a XI-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, care va avea loc în perioada 28 – 30 martie 2019, la centrul de expoziții Expo Arad din Arad. Aflați care sunt tematicile secțiunii de Cofetărie!

Participarea la Concursurile GastroPan este una dintre modalitățile prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele își pot asigura consolidarea pe piață. Pe lângă faptul că aceste competiții sprijină evoluția profesională a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piață, impulsionând competitivitatea din sector și promovând afacerile din domeniu.

În acest an s-au înscris concurenți nu doar din România, ci și din străinătate. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac până pe 28 februarie contactând organizatorii la telefon 0756-610.883 sau e-mail concurs@gastropan.ro

Torturile dietetice vor fi în centrul atenției la Concursurile GastroPan

Prima zi a expoziției, 28 martie, va fi dedicată concursurilor de cofetărie. Secțiunea Cofetărie din cadrul competițiilor este una dintre cele mai așteptate, la care concurează numeroși cofetari, artiști și decoratori de torturi. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2019 concurenții vor fi provocați să dezvolte un tort dietetic, original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr și Creație artistică din ciocolată. Tematica creațiilor din pastă de zahăr va fi Frumusețea Provance-lui văzută de artistul cofetar, iar tema lucrărilor din ciocolată va fi la libera alegere a participanților, singurul criteriu fiind să fie realizată din ciocolată.

Furnizorii pot sponsoriza Concursurile GastroPan 2019

Furnizorii de ingrediente, echipamente sau soluții dedicate brutăriilor, cofetăriilor și restaurantelor, au posibilitatea de a susține Concursurile GastroPan în calitate de Sponsori, oferind diverse premii câștigătorilor.

Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și servicii adiționale puteți primi contactând organizatorii: 0732-575.556, info@gastropan.ro

Vă așteptăm în perioada 28-30 martie 2019 la Arad, Expo Arad la cel mai mare târg de panificație, cofetărie și HoReCa organizat pe piața autohtonă de profil: expoziția GastroPan!

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2019, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.042 sau email info@gastropan.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.