Ziarul electronic al arădenilor

Gândaci la o secţie de pediatrie a Spitalului Județean Arad

Mai mulţi părinţi solicită autorităţilor să găsească soluţii rapide în cazul Secţiei Pediatrie II a Spitaului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, unde au fost filmaţi gândaci care umblă pe mobilier şi chiar pe mâncarea copiilor.

Reprezentanţii spitalului afirmă că au făcut dezinsecţii, dar clădirea este foarte veche, iar invaziile de gândaci sunt specifice sezonului cald.

Mai mulţi părinţi au postat pe reţelele de socializare imagini video din Secţia Pediatrie II a SCJU Arad, în care se pot vedea gândaci care umblă pe podele, pereţi, mobilier şi chiar pe mâncarea copiilor internaţi, conform News.ro.

Oamenii se declară revoltaţi de situaţie şi cer autorităţilor o intervenţie rapidă, altfel fiind decişi să îşi mute copiii în alte spitale.

Reprezentanţii spitalului spun că au făcut trei dezinsecţii în ultima lună şi vor relua procedura.

„S-au făcut trei dezinsecţii în luna mai, dar, din păcate, din cauza clădirii foarte vechi, care nu a fost demult renovată, în fiecare an în această perioadă secţia se confruntă cu problema insectelor”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

Secţiile pediatrice ale SCJU Arad au fost în centrul mai multor scandaluri de la începutul acestui an, culminând cu proteste în stradă ale părinţilor, nemulţumiţi de condiţiile în care sunt trataţi copiii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.