Ziarul electronic al arădenilor

Gala AFAN. Arădenii Dennis Man și Ovidiu Hațegan, premiați

Tehnicianul Gheorghe Hagi, jucătorii Dennis Man şi Constantin Budescu şi arbitrul Ovidiu Haţegan se numără printre premiaţii de la Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), desfăşurată duminică seară, la Hotelul Intercontinental din Capitală.

Hagi a primit premiul pentru cel mai bun antrenor, Budescu pentru cel mai bun jucător de fotbal, Man pentru cel mai bun tânăr jucător de fotbal, iar Haţegan pentru cel mai bun arbitru.

Cel mai bun jucător strain a fost ales Filipe Teixeira, cel mai bun conducător de club Valeriu Argăseală, cea mai bună fotbalistă Andreea Voicu, cel mai bun jucător de futsal – Savio Valadares şi cel mai bun 11 – Florin Niţă, Mihai Bălaşa, Bogdan Ţîru, Cristi Ganea, Romario Benzar, Constantin Budescu, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Denis Alibec, Harlem Gnohere, Alexandru Băluţă.

Mircea Dridea a fost recompensat cu premiul de excelenţă, iar Marius Niculae, Ianis Zicu şi Florin Lovin au primit premii pentru întreaga carieră fotbalistică.

La Gala AFAN s-au mai acordat următoarele premii: cel mai bun crainic radio – Robert Sisca; cel mai bun jurnalist de televiziune – Vali Moraru, cel mai bun reporter de teren – Elsion Vaso, cel mai bun prezentator de ştiri sportive – Costin Deşliu, cel mai bun jurnalist de presă scrisă – Ovidiu Ioaniţoaia, cel mai bun colaborator – Bobby Durbac.

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.