Ziarul electronic al arădenilor

FRF îşi propune calificarea la CE 2016, 2020 şi CM 2018

minge-de-fotbalFederaţia Română de Fotbal şi-a stabilit ca obiectiv principal al “Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020” calificarea echipei naţionale la următoarele trei ediţii ale turneelor finale, CE 2017, CM 2018 şi CE 2020.

Pentru perioada 2015-2020, Federaţia Română de Fotbal a elaborat un plan strategic cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le aplice pentru dezvoltarea fotbalului românesc.

Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie.

Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.

Conducerea federaţiei consideră că obiectivele stabilite sunt realiste.

“În acest document strategic ne-am fixat obiective ambiţioase, dar realiste. Nu este uşor să ne asumăm că Echipa Naţională va atinge obiectivul pe care ni l-am propus (calificarea consecutivă la cele trei turnee finale până în 2020) sau că vom schimba faţa fotbalului juvenil din România. Cum nu ne va fi uşor să facem din Federaţia Română de Fotbal una dintre cele mai moderne organizaţii de profil din Europa. Nu în ultimul rând, ne-am dorit foarte mult ca, prin această Strategie, să realizăm o legătură puternică şi să găsim numitorul comun între interesele fotbalului românesc şi cele ale tuturor părţilor interesate (stakeholders) de succesul acestui fenomen”, se arată în documentul amintit.

sursa: mediafax.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.