Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Fratele interpretului de muzică populară Lucian Drăgan, mort într-un accident

Artistul arădean Cristian Drăgan, fratele cunoscutului interpret de muzică populară Lucian Drăgan, a murit, luni dimineaţă, într-un accident provocat de un poliţist care a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive, autoturismul în care se aflau intrând într-un copac de pe marginea drumului, scrie News.ro.

„Cu durere în suflet, azi fratele meu Cristian Drăgan ne-a părăsit pentru totdeauna într-un tragic accident de circulație. Dumnezeu să-l odihnescă în pace!!!“, a scris Lucian Drăgan pe pagina lui de Facebook.

Accidentul a avut loc pe DN 79 Oradea – Arad, în zona oraşului arădean Chişineu-Criş, unde autoturismul condus de un poliţist de 39 de ani din Arad a ieşit de pe drum şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei.

În autoturism se afla, pe scaunul din dreapta şoferului, muzicianul Cristian Drăgan (47 de ani), fratele cunoscutului interpret de muzică populară Lucian Drăgan.

În urma impactului, corpurile celor doi au fost proiectate în afara maşinii, pe câmp, iar artistul a murit pe loc, în timp ce poliţistul a fost rănit grav şi este în spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, şoferul a condus cu viteză excesivă.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, în afara localităţii Chişineu-Criş, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara părţii carosabile şi intrând într-un copac. În urma evenimentului rutier, pasagerul a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit grav”, a declarat Lorena Radu, pentru News.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au anunţat că fac cercetări pentru ucidere din culpă.

UPDATE

Familia a anunțat că înmormântarea va fi miercuri, 16 august, la ora 14.00, la Cimitirul Pomenirea din Arad.

Priveghiurile și slujba de înmormântare vor fi la Casa Funerară Kuki, din cartierul Grădiște. Slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri, la ora 13.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.