Ziarul electronic al arădenilor

Fotografia zilei: Locuri pentru parcat… bărci

111Unele parcări din Arad devin impracticabile la fiecare ploaie, astfel că șoferii sunt nevoiți să-și caute alte locuri unde să-și lase mașinile, ori să-și cumpere cizme de cauciuc.

Un astfel de exemplu este o parcare din cartierul Micălaca, zona 300. Parcarea din fața magazinului Billa se umple de apă de fiecare dată când plouă, deoarece nu există locuri de scurgere.

Șoferii acuză constructorul care a realizat parcarea, care se inundă la fiecare ploaie, și cer autorităților să remedieze siuația.

Oamenii din zonă spun că e nevoie de 2-3 zile pentru ca apa să se retragă din parcare, timp în care sunt nevoiți să găsească alte locuri pentru a lăsa mașinile.

Cititorii actualitati-arad.ro care surprind imagini deosebite din municipiul și județul Arad pot trimite fotografiile la adresa redactie@actualitati-arad.ro, acestea urmând să fie publicate pe site.

1234

comentarii

3 Comments

 • Cristian

  Si acum poate vedea tot omul de ce nu veti lua never/ever peste 23-25℅ la Arad. Simplu mintiti cum respirati! Parcarea din imagini apartine Billa! Iar locatarii au parcari intre blocuri! Zi ma Cheșo cum intervii la o parcare de ex care nu e a ta? Tu te bagi sa betonezi pe banii tai curtea lu vecinu tu?…. asta…zice un om care nu il iubeste pe Falxă! Mai învățați bàieți apoi cerșiți voturi în Arad!

  • locatar

   Cristinae, ai orbul gainii? Da-ti jos ochelarii si uita-te mai bine ca parcarea ii cea dintre blocuri nu parcarea de la bila

 • Cristian

  Locatre!cred ca tu stai in alta zona!Parcarea din fata magazinului Bila apartine de magazin sau o administraza magazinul! Du-te pina in zona si nu comenta in baza pozelor! Daca te uiti bine se vede inclusiv din poza si caseria RCS si magazinele de la parterul blocurilor! nu fi prost ca eu te credeam om destept “locatare”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.