Ziarul electronic al arădenilor

Fotbal: Suporterii pot achiziţiona online bilete pentru meciul cu Irlanda de Nord

minge-de-fotbalSuporterii români pot achiziţiona online bilete pentru meciul pe care naţionala ţării noastre îl va disputa împotriva Irlandei de Nord, pe 13 iunie, pe stadionul Windsor Park din Belfast, în preliminariile Euro 2016, informează Federaţia Română de Fotbal.

FRF anunţă că s-a dat startul vânzării celor 705 bilete care i-au fost distribuite pentru suporterii români. Biletele, la Tribuna Sud, se vând exclusiv online, cu card de credit, pe site-ul biletefotbalonline.ro, suporterii urmând a intra în posesia lor la Belfast, în ziua meciului. Costul unui tichet este de 220 lei.

Fiecare persoana poate achiziţiona maximum 4 (patru) bilete.

La achiziţionare este necesară înscrierea datelor personale ale fiecărui posesor de bilet (nume complet, seria şi numărul actului de identitate/paşaportului, adresa din actul de identitate, e-mail, număr de telefon)

Datele înregistrate trebuie sa fie reale, ridicarea biletelor urmând a se efectua la Belfast, pe baza unui act de identitate.

Vânzarea biletelor se realizează exclusiv pe categorie, alegerea locului sau sectorului aferent acestuia nefiind posibilă.

Un cumpărător poate realiza o singură comandă validă.

Tentativele de achiziţii multiple pot fi anulate de către organizator/vânzător fără nicio notificare prealabilă; în această situaţie, taxele afererente comenzilor anulate nu se vor rambursa.

Biletele achiziţionate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitară şi nici nu vor putea fi înstrăinate unor terţi pentru activităţi de acest gen.

La costul total se adaugă taxa de procesare card (2%) şi taxa de serviciu (5%).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.