Ziarul electronic al arădenilor

Fotbal: Naţionala României a strâns 50.000 fani pe Facebook

minge-de-fotbalNaţionala de fotbal a României a a ajuns, joi, la 50.000 de fani pe pagina sa oficială de pe reţeaua de socializare Facebook, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Noua platformă de comunicare cu fanii, creată în urmă cu un an, a găzduit şi va găzdui în continuare toate ştirile şi noutăţile din tabăra primei reprezentative şi din cantonamentele şi turneele naţionalelor feminine, de juniori, de futsal, de fotbal pe plajă, filmuleţe şi rezumate de la meciuri, dar şi concursuri atractive sau imagini de colecţie din istoria naţionalei.

Pragul atins de pagina de Facebook a „tricolorilor“ a fost remarcat şi de unul dintre elevii antrenaţi la lot de Anghel Iordănescu.

„50.000 de fani ai naţionalei numai aici, am reuşit să umplem Arena Naţională pe Facebook!“, a fost reacţia lui Florin Gardoş, fundaşul României şi al lui Southampton.

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa Naţională a României le mulţumesc tuturor prietenilor de pe Facebook şi le transmit că, prin intermediul reţelelor de socializare, le pregătesc surprize în perioada următoare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.