Ziarul electronic al arădenilor

Fotbal. ACSO Filiaşi – UTA Arad, în 16-imile Cupei României

La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc, joi, tragerea la sorți a meciurilor din cadrul 16-imilor Cupei României.

Programul complet al meciurilor din cadrul 16-imilor Cupei României este următorul:

Universitatea Craiova – CFR Cluj

Minaur Baia Mare – CSM Poli Iaşi

CSM Slatina – Dunărea Călăraşi

Csikszereda Miercurea Ciuc – Chindia Târgovişte

Ripensia Timişoara – FC Dinamo

ACS Petrolul 52 – U Craiova 1948

CS Hunedoara – FCSB

FC Argeş – FC Botoşani

ACSO Filiaşi – UTA Arad

Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara

Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaş

FC Buzău – Academica Clinceni

Farul Constanţa – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Şomuz Fălticeni – FC Voluntari

CS Mioveni – FC Rapid

CA Oradea – FC Hermannstadt

Partidele din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 22 septembrie cu începere de la ora 16.30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Meciurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF. Astfel, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.