Ziarul electronic al arădenilor

Focuri de armă la casa unui interlop din Arad

Poliţiştii din Arad fac cercetări după ce urme de gloanţe au apărut în geamurile casei unui cunoscut interlop din oraş, Ioan Fizidean.

Acesta a postat un mesaj pe contul său de pe o reţea de socializare, îndemnând persoanele care au tras focurile de armă să-l împuşte pe el.

Marţi, o femeie a sunat la 112 anunţând că există urme de gloanţe în geamurile sufrageriei din locuinţa lui Ioan Fizidean, zis “Fizi”, un cunoscut interlop arădean.

„În această dimineaţă (marţi – n.r.) am fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că geamul de la sufragerie al casei în care locuieşte prezintă mai multe urme de glonţ. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, Claudia Iuga.

Surse din cadrul anchetatorilor declară că focurile de armă s-ar fi tras luni seara, când în casă se aflau trei persoane, însă în altă încăpere decât cea în care s-a tras.

Conform aceloraşi surse, poliţiştii au ridicat de la faţa locului mai multe gloanţe.

Despre incident a scris şi Ioan Fizidean pe contul său de Facebook: “Mi-a împuşcat casa astă noapte !!! Băi prostule !!! Împuşcămă pe mine dacă ai curaj !!!” (greşelile gramaticale îi aparţin lui Ioan Fizidean – n.r.).

Comentariile la mesaj nu au întârziat: “Pe ei Fizy!!!”, îi recomandă un bărbat, în vreme ce altul îi spune: “arată-le cine e boss-ul”.

“Ai dreptate frate Fizi pentru că ai valoare şi respect”, “Invidia e mare fratelo…(…)”, “Când pleci de acasă vin gunoierii”, “Când pisica nu e acasă, şoarecii joacă pe masă!”,.”Putea să nimerească pe oricine,ce tupeu jegos…oameni fără scrupule!”, sunt alte comentarii la mesaj.

Ioan Vivi Fizidean le-a răspuns prietenilor virtuali: “Nu mă sperie nimic !!!!”.

Conform unei postări anterioare celei cu împuşcăturilor, Ioan Fizidean s-ar afla în Spania. Pe contul său de Facebook, acesta a scris: “În necunoscut !!! AICI MĂ GĂSIŢI DEACUM !!!”, postarea apărând ca fiind făcută din Villareal, Spania.

Fiind trimis în judecată în dosarul “Împăratul”, Ioan Fizidean a efectuat mai mulţi ani de închisoare pentru iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, înşelăciune, şantaj, cămătărie şi lipsire de libertate.

În decembrie 2015 acesta a fost eliberat condiţionat.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.