Ziarul electronic al arădenilor

Flyeralarm îți oferă broșura cu care afacerea ta are de câștigat

Broșurile reprezintă un instrument de marketing folosit pentru introducerea pe piață sau informarea consumatorilor despre produsele și serviciile afacerii tale.

Acestea oferă mult mai mult spațiu pentru informații despre compania ta decât orice alt tip de material promoțional.

Broșura poate transmite un mesaj mult mai profund decât poți obține prin mijloace de marketing mai costisitoare, cum ar fi televiziunea sau radioul. Dacă sunteți în căutarea unui magazin online de imprimare pentru a tipări reviste sau broșuri, atunci nu ezitați să apelați la Flyeralarm, tipografia online, care oferă clienților săi tiparirea de reviste, cataloage și broșuri, cu copertă tare sau moale.

Prinderea colilor se face cu capse metalice(capsare), spiralare sau broșare cu termoclei. Cu o experiență de 15 ani, Flyeralarm reușeste de fiecare dată să răspundă și celor mai exigente nevoi ale clienților și să ducă la bun sfârșit și cele mai pretențioase comenzi. Rezultatele afacerilor pentru care Flyeralarm a dus la bun sfârșit proiecte au fost de fiecare dată de mare succes.

Broșura este unul din materialele cele mai bune în promovarea companiei pe care o conduceți, care vă permite să vă expuneți prin imagini și text mesajul pe care doriți să-l transmiteți interlocutorului. O brosură niciodată nu o să treacă neobservată, mai ales în cazul în care folosim diferite nuanțe de culori și imagini.

Ochiul percepe mult mai ușor aceste doua aspecte, și mai greu în cazul în care este vorba doar de text. Fii sigur că într-un final, textul va avea cel mai mare impact asupra potențialului client, unde îți vei descrie în amănunt serviciile sau produsele pe care le furnizezi.

Calitatea materialelor printate este importantă. Altfel arată o pagină printată la imprimantă, și altfel arată un material imprimat profesional.  Cu cât calitatea este mai bună, cu atât materialul este mai apreciat, iar șansele ca acesta să fie citit, cresc.

Calitatea constă și în modul în care este prezentată informația cât și modul în care este prezentat materialul. Ca să te convingi de calitatea pe care Flyeralarm o oferă, poți comanda gratuit un set de mostre, cu peste 40 de tipuri de hârtii tipografice de diferite gramaje și finisări. Comanda se poate face online, iar livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabileste în funcție de produs și cantitate.

Important de știut este că multe dintre produsele oferite de ei au livrare în țară de 24 sau 48 de ore. Clienții pot beneficia de consiliere individuală gratuită pentru a putea să identifice produsele care se potrivesc cel mai bine pentru promovarea pe care o doresc.

Gama de produse Flyeralarm este mereu îmbunătățită și cuprinde afise, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, carti de vizita, cărți poștale, coli cu antet, facturiere personalizate, flyere de calitate, mape de prezentare, pliante, dar și grafică și machetare. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.