Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Pedeliștii din CJA mimează grija pentru salariile românilor, pe care le-au tăiat în 2010“

Pedeliștii de la conducerea Consiliului Județean Arad, ascunși sub sigla PNL, încearcă să distragă atenția de la lipsa de rezultate a administrației județului, organizând tot felul de întâlniri cu liderii de sindicat „de dreapta“, care în 2010, când se tăiau salariile românilor, nu au scos un cuvânt.

„Am aflat cu surprindere că junele Sergiu Bâlcea, după ce a terminat de reabilitat toate drumurile din județul Arad, s-a pus să organizeze întâlniri cu sindicaliști apropiați de PNL Arad, la comanda celui mai slab președinte din istoria CJA, Marinel Cionca.

Culmea, la aceste întâlniri, vicele Bâlcea și sindicaliștii vor dezbate situația salariilor din sectorul bugetar. Iar toată această dezbatere se organizează în curtea lui Marinel Cionca, unul dintre parlamentarii de tristă amintire ai PDL, care a votat cu două mâini tăierea salariilor, pensiilor și alocațiilor pentru copii în 2010 și care a anunțat public, la o televiziune locală, că este gata să taie încă o dată veniturile românilor dacă interesul partidului o cere.

Este trist pentru județul Arad că cei trei liberali din fruntea CJA nu se ocupă de administrarea județului, ci își consumă energia, de dimineață până seara, cu activitatea politică, căutând în permanență noi modalități prin care să câștige voturi.

Dacă Marinel Cionca și apropiații săi cred că prin astfel de dezbateri și prin atacuri la adresa PSD arădenii vor uita de situația dezastruoasă a drumurilor județene, de saloanele mizerabile de la Spitalul județean, de faptul că Aeroportul Arad înghite milioane de lei anual și nu avem nicio cursă de linie sau că CJA în ultimii ani a pierdut pe bandă rulantă proiecte europene, se înșală amarnic. Arădenii nu uită și vor taxa incompetența actualei conduceri a CJA în 2020“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.