Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Florin Tripa: „Marinel Cionca tinde să devină domnul Goe al politicii arădene“

Președintele Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, se ocupă tot mai mult de politică, deși problemele administrative așteaptă în continuare rezolvarea.

În loc să se îngrijească de drumurile județene, care arată ca după bombardament, de situația gravă din spitale, de prețul mare al apei și canalizării, de alte probleme pentru care primește un salariu uriaș din banii arădenilor, Marinel Cionca își ocupă timpul cu atacuri, zilnice, la adresa celor care nu-i aplaudă incompetența.

„Marinel Cionca riscă să rămână în memoria arădenilor nu doar ca cel mai slab președinte al CJA, ci și ca un domn Goe al politicii arădene. Periat zi de zi de tot felul de personaje care-i stau alături și care le-ar putea interpreta fără mari eforturi pe mam’mare, mamiţica şi tanti Miţa, Marinel Cionca este în situația domnului Goe.

Chiar dacă este repetent și anul acesta la capitolul administrație, Marinel Cionca are tupeul și infatuarea tânărului Goe, crezându-se un politician formidabil, așa cum i se suflă în ureche, care a rezolvat toate problemele din județ, din PNL și poate să dea lecții despre politică colegilor din alte partide.

În loc să-și dea cu părerea despre situația din PSD, i-aș recomanda cu prietenie domnului Cionca să se ocupe de problemele din PNL Arad, unde războiul e atât de mizerabil, încât au ajuns să nu se mai salute soț cu soție, naș cu fin.

Iar dacă se poate, domnul Marinel Cionca să se ocupe de problemele de la partid, de cele politice, în timpul liber, iar atunci când e plătit din bani publici îl rugăm să încerce pe cât posibil, atât cât știe, să se ocupe de administrație.

Vedem în ultimul an și jumătate modul catastrofal în care conduce Cionca acest județ, cum pierde bani pe bandă rulantă, de la spitale, la proiectul de deșeuri, până la cetăți sau drumuri județene. Domnul Cionca nu este în stare să ducă la bun sfârșit o licitație pentru deszăpezire, dar dă lecții despre competență și administrație, ca să nu mai vorbim de politică, unde prim-vicepreședintele liberal vorbește de funie în casa spânzuratului, având în vedere situația din PNL Arad.

Sperăm, în primul rând pentru arădeni, că Marinel Cionca nu va deveni acel domn Goe despre care vorbeam, că va reuși să iasă de sub influența pe care o exercită mam’mare, mamiţica şi tanti Miţa și se va ocupa în sfârșit de administrarea județului, în puținul timp ce i-a mai rămas la conducerea CJA“, declară Florin Tripa, deputat PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Ovidiu Moșneag: „Ieșirile gen Tripa îi scârbesc pe arădeni”

Deputatul Florin Tripa, inspirat de limbajul de mahala al lui Codrin Ștefănescu (cel care a dus interlopii să îl păzească pe Liviu Dragnea de români, la Tribunal) are ieșiri în decor tot mai grave.

Într-un limbaj cu care s-a obișnuit probabil pe vremea când păzea pădurea de la Bocsig, unde se pare că și-a fundamentat cultura generală pe discuțiile lungi cu căruțașii, deputatul Tripa își permite să îl insulte pe președintele Consiliului Județean pentru că acesta a îndrăznit să își spună părerea despre răul făcut de PSD!

Știm cu toții că pentru pesediști opinia este un subiect sensibil; și-au exclus din partid prieteni, idoli de moment, și-au demis prim-miniștri, au fost în stare să arunce țara în instabilitate doar pentru că vor să dicteze ce gândește și ce spune fiecare! Declarațiile lui Tripa, de nivelul unor certuri școlărești, cu o agresivitate cvasi-golănească, se înscrie în linia slugărniciei necondiționate față de Liviu Dragnea și stilul său dictatorial.

„Florin Tripa nu se mai poate stăpâni. A pierdut la Consiliul Județean, unde arădenii au vrut un președinte competent, nu pe Tripa. Apoi l-a ascuns PSD pe o listă pentru Parlament și a ajuns deputat, crezând că odată cu funcția a dobândit și înțelepciune.

Funcția deputatului Tripa este trecătoare, dar nivelul său de înțelepciune rămâne constant și nu depășește condiția paznicului de pădure transformat peste noapte în „cel mai iubit fiu al poporului”. Îl așteptăm pe Florin Tripa și cu alte declarații, despre afacerile sale, despre numirile politice controversate de la Poșta Arad, ARR, Inspectoratul Școlar și altele, de care se declară rușinați până și unii dintre colegii săi de partid. Vom vorbi despre ele oricât ar vrea Tripa să ne intimideze și să ne închidă gura! În ce îl privește pe președintele Consiliului Județean, Tripa și-ar fi dorit să fie el în această funcție.

Dacă a eșuat, cu nivelul său intelectual înțelege că trebuie să jignească și să persifleze permanent, în loc să muncească pentru proiectele Aradului. Iată de ce arădenii nu au ales niciodată un președinte de Consiliu Județean de la PSD și nu vor alege nici data viitoare: pentru că ieșirile gen Tripa îi scârbesc” – a declarat Ovidiu Moșneag.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.