Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: Marinel Cionca şi camarila PNL fură banii de investiţii a comunităţilor arădene

Deputatul PSD Florin Tripa incriminează modul neortodox în care Marinel Cionca a găsit de cuviinţă să felieze repartiţia cotelor din impozitul pe venit către localităţile din judeţul Arad.

Secretarul executiv al PSD Arad regretă că a avut dreptate când pronostica ieri că liberalii vor face împărţeala pe criterii strict politice, favorizând grosier proprii primari în detrimentul comunităţilor administrate de edili social-democraţi.

„Marinel Cionca a nesocotit astăzi şi a arătat o lipsă totală de respect faţă de plătitorii de taxe şi impozite din toate oraşele şi comunele, unde cetăţenii au optat pentru Partidul Social-Democrat. Mai mult decât atât maşina liberală de vot a respins astăzi amendamentul formulat de consilerii judeţeni PSD, în care noi ceream proporţionalitate totală în repartiţia banilor către oraşele din judeţ şi în mod nuanţat şi realist către comune.

Ceea ce a legitimat astăzi prin vot PNL se numeşte bătaie de joc, în primul rând faţă de comunităţile locale. Propaganda lor dezarticulată pretinde că Guvernul României fură banii Aradului. Fals domnilor ! Prin ceea ce aţi făcut astăzi, tocmai aţi văduvit o serie de comune şi oraşe de fonduri de dezvoltare, la fel cum procedaţi şi cu banii primiţi de la Guvern pentru drumuri judeţene şi comunale pe care îi investiţi unilateral şi cu toate acestea drumurilor judeţene rămân impracticabile.

Dar ca să nu rămân dator cu exemple relevante, haideţi să vă spun că oraşului Chişineu Criş i-au fost repartizaţi 60.000 de lei în timp ce Curticiul a primit un milion. Ce vină au chişeuanii care au optat pentru o administraţie social-democrată pentru a fi astfel pedepsiţi. Voi continua în următoarea perioadă să comentez în presă şi pe mediile de socializare situaţiile particulare din judeţ pentru ca cetăţenii să ştie exact cum stau lucrurile. Hoţie curată, astfel se numeşte ceea ce a făcut astăzi PNL Arad”, spune deputatul PSD Florin Tripa

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.