Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Marinel Cionca își face imagine cu realizările guvernului pe care îl înjură zi de zi“

În lipsa propriilor realizări, cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, încearcă să-și facă imagine pe spatele guvernului.

Anul trecut, Marinel Cionca înfiera cu mânie proletară faptul că actuala guvernare nu investește în școli și grădinițe, pentru ca acum să taie panglici la unitățile școlare reabilitate sau construite de la zero prin programe guvernamentale.

„Am văzut cu surprindere că domnul Marinel își face campanie pe spatele guvernului pe care îl înjură de dimineața până seara. Zilele trecute, președintele CJA cu zero realizări s-a «lipit», cum se spune, de inaugurarea unei grădinițe la Buteni, reabilitată total cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Trecem peste faptul că primarul Braiți, care nu mai știe din ce partid face parte, a omis să invite la eveniment reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Arad, ai Prefecturii Arad sau ai altor instituții care avea legătură cu acest proiect.

În schimb, în prim-plan a apărut Marinel Cionca, cel care anul trecut ne spunea că guvernul nu investește în unitățile de învățământ. Culmea e că în timp ce aruncă pe piață aceste minciuni gogonate, același Cionca participă la inaugurarea noii grădinițe de la Semlac, la inaugurarea grădiniței de la Buteni, ambele realizate cu fonduri guvernamentale, în timp ce tătucul său Gheorghe Falcă se laudă de dimineața și până seara cu reabilitarea celor două colegii din Arad, «Elena Ghiba Birta» și Economic, care în realitate sunt reabilitate din fondurile Ministerului Dezvoltării, prin PNDL.

Este un mod josnic de a face politică al celor de la PNL Arad, care în lipsa proiectelor proprii își arogă merite pe care nu le au. Am mai văzut această tactică electorală și în 2016, când Falcă se lăuda cu reabilitarea gării, deși nu avea niciun merit în acel proiect realizat de Ministerul Transporturilor sau mai recent când același Falcă a «inaugurat» noul bazin de polo, care a fost construit de Compania Națională de Investiții“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.