Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „După ce au jefuit Spitalul Județean, liberalii plâng că nu mai au bani de investiții“

Conducerea județului Arad, alături de parlamentarii liberali, continuă campania jalnică prin care încearcă să-și ascundă incompetența și să dea vina pe actualul guvern pentru situația dramatică a sistemului sanitar arădean.

„Cei de la Consiliul Județean Arad și, mai nou, marele specialist în Sănătate Eusebiu Pistru încearcă să intoxice opinia publică, cu tot felul de fumigene, menite să convingă arădenii că spitalele sunt în paragină din cauza actualului guvern.

După ce au jefuit ani de zile Spitalul Județean, liberalii plâng că nu mai au bani de investiții. După ce firmele lor de casă au trăit ani de zile pe spatele pacienților, care au fost nevoiți să-și aducă de acasă până și banalul algocalmin, acum cei de la PNL încearcă să dea vina pe actualul guvern, pentru că nu sunt bani.

Mai au tupeul să vorbească Cionca sau Pistru, după ce am pierdut cele 5 milioane de euro pentru Ambulatoriu, din cauza incompetenței șefilor liberali de la Consiliul Județean Arad?

Mai au tupeul să vorbească cei de la PNL, după ce în vară a fost evacuat UPU de la Județean, în care s-au investit aproape 3 milioane de lei, pentru că ploua pe bolnavi, atât de prost a fost făcută lucrarea?

Mai are tupeu să vorbească gașca penelistă, care a îngropat sistemul sanitar arădean în ultimii 12 ani, după ce procurorii DNA au descins la Spitalul Județean și Consiliul Județean, din cauza licitațiilor măsluite pentru achiziția de aparatură medicală?

Dacă nu au soluții, cei din conducerea CJA să își dea demisia și să nu mai dea vina pe un guvern care este în funcție de două luni de zile. Atunci când a candidat în 2016, domnul Cionca nu le-a spus arădenilor că nu e în stare să rezolve problemele din Sănătate și că va sta cu mâna întinsă la guvern. Cu siguranță, dacă le spunea, azi nu mai era președinte.

Așa cum a promis și ministrul Sănătății, Florian Bodog, în vizita de la Arad, tot ceea ce ține de guvern cu privire la sistemul sanitar arădean va fi dus la îndeplinire.

Începând de la asigurarea salarizării personalului, suplimentarea numărului de medici și asistente, majorările salariale, continuând cu dotarea spitalului cu aparatură nouă, până la ieftinirea medicamentelor sau evitarea situației ca de la 1 martie copiii cu sindrom Down să rămână fără asistenți personali sau însoțitori, așa cum a decis Guvernul Cioloș, o situație față de care nu am văzut să protesteze Cionca sau Pistru.

Le cer liberalilor să ia mâna de pe sistemul sanitar arădean, de pe banii pacienților din Arad, să oprească jaful din spitale. Și le garantez că, atunci când furtul se va opri, vom avea bani suficienți pentru rezolvarea multor probleme din sistem“, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI:

Eusebiu Pistru: „Guvernul PSD nu investește în sistemul medical arădean“

Nu sunt bani pentru investiții la Spitalul Județean Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.