Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Domnule Cionca, când se termină calvarul de pe drumul Pâncota – Seleuș?“

Drumul Pâncota – Seleuș a devenit, de mai bine de două luni, un coșmar pentru șoferii arădeni și nu numai.

Deși conducerea Consiliului Județean Arad promitea că va reabilita în scurt timp acest tronson, realitatea arată că lucrările bat pasul pe loc, iar promisiunile liberalilor au rămas doar pe hârtie.

„În ultima vreme, am discutat cu multe persoane care circulă pe acest drum și care se plâng de proasta calitate și de ritmul lent al lucrărilor. Am o întrebare, la care arădenii așteaptă un răspuns din partea lui Marinel Cionca: când se termină calvarul alb de pe drumul Pâncota – Seleuș?

Așa cum spuneam în urmă cu o lună de zile, avem de-a face cu o nouă lucrare de mântuială pe bani publici, o nouă lucrare din care își umflă buzunarele firmele de casă ale PNL Arad, iar arădenii vor avea parte la final de un drum de proastă calitate. Drumul a fost spart de două luni, s-a pus acea piatră ieftină, iar șoseaua a rămas impracticabilă, nu se mișcă nimic, nu vezi un utilaj în să lucreze.

Colegii noștri din CJA vor solicita o comisie de anchetă pentru a vedea modul în care se cheltuie banii publici pentru reabilitarea acestui drum. Ne așteptam la un răspuns pe acest subiect din partea Poliției Lucrărilor, pe care domnul Marinel anunța în campanie că o va înființa. Din păcate, și acea «poliție» a rămas o simplă promisiune de campanie, așa cum au rămas și cei 300 de kilometri de drumuri județene reabilitați.

Nici nu e de mirare că domnul Marinel e considerat și de colegii săi drept cel mai slab președinte din istoria CJA“, susține deputatul PSD Arad Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.