Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Din cauza incompetenței liberalilor de la CJA Aradul a pierdut 35 de milioane de euro“

Cel mai slab președinte din istoria CJA și echipa sa au reușit să dea o nouă lovitură Aradului: Consiliul județean a pierdut finanțarea de 35 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru realizarea centurii de sud-est a municipiului, care ar fi legat DN7 de autostradă.

„Marinel Cionca și clona lui Falcă dau o nouă lovitură arădenilor, pe care-i păgubește cu nu mai puțin de 35 de milioane de euro, singura cauză a pierderii finanțării fiind incompetența administrației liberale din fruntea județului.

De trei ani de zile, Marinel Cionca și trupa lui veselă nu au reușit să înceapă o singură lucrare din fonduri europene sau guvernamentale. Ba mai mult, în această perioadă, Aradul a fost nevoit să dea înapoi banii europeni primiți pentru ambulatoriul de la Spitalul județean, a pierdut finanțarea pentru cetățile Șiriei și Șoimoș, la nivel de municipiu, tătucul PNL Arad a pierdut finanțarea europeană pentru reabilitarea teatrului sau pentru modernizarea CET-ului, proiectele pe deșeuri, apă și canalizare sunt în aer, iar acum iată că cei de la PDL-PNL pierd și banii pentru centura Aradului.

Mandatul lui Marinel Cionca va rămâne în istorie drept cel mai negru episod administrativ din perioada post-decembristă a Aradului, patru ani în care au primat doar interesele, licitațiile cu dedicație, propaganda mincinoasă și mai puțin nevoile cetățenilor“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.