Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Cionca să-și dea demisia, dacă nu e în stare să rezolve problemele județului“

Cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, caută mai mereu vinovați pentru nereușitele administrației pe care o conduce.

Deși are la dispoziție zeci de milioane de euro, administrația Cionca nu este în stare să reabiliteze drumurile din județ, care sunt printre cele mai proaste din țară.

„După aproape trei ani de mandat, administrația liberală condusă de Marinel Cionca nu a fost în stare să reabiliteze un drum județean. Am văzut de ce au fost capabili cu drumul Seleuș – Pâncota, o lucrare de mântuială, practic bani aruncați pe apa Sâmbetei, pentru că asfaltul a cedat după nici două luni.

Acum vine același Marinel să caute tot felul de scuze pentru faptul că nu cheltuie zecile de milioane de euro pe care le are la dispoziție. Nici banii din fonduri europene, nici banii guvernamentali, alocați pentru drumurile și spitalele din județ.

Trebuie să ai mare tupeu ca, după 23 de ani de administrație PDL-PNL la nivelul județului, să vii să spui că guvernul e de vină pentru starea groaznică în care se află drumul Arad – Șiria. Să dai vina pe guvern pentru că tu și colegii tăi care au condus Consiliul județean în ultimii 23 de ani ați fost incapabili să gestionați problemele județului sau v-ați băgat mâna până la cot în vistieria CJA. Și n-au mai rămas bani nici pentru drumuri, nici pentru spitale.

Marinel Cionca ar trebui să-și dea demisia dacă nu e în stare să rezolve problemele județului, nu să caute mai mereu alți vinovați. Arădenii nu-i plătesc peste 20.000 de lei pe lună, ca să stea de dimineața până seara să dea comunicate de presă despre cum nu poate să asfalteze drumurile sau să reabiliteze spitalele“, spune deputatul Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

2 Comments

  • Dan

    In sfârșit cineva vede adevărul și dă cărțile pe față, nu sunt PSD-ist dar bravo adevărul bate minciună și incompetenta, ar trebui sa ieșim în stradă în fața la CJA sa ne scăpăm de toxici judetului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.