Ziarul electronic al arădenilor

Florin Remeţan, ales secretar executiv al Consiliului Executiv Naţional al PMP

Sâmbătă a avut loc la Bucureşti Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară, care s-a desfăşurat în prezenţa a 2.500 delegaţi.

Judeţul Arad a fost reprezentat de o delegaţie de 50 de persoane, condusă de Florin Remeţan, preşedinte al organizaţiei judeţene. Congresul a fost organizat într-o perioadă dificilă pentru PMP, care a avut de adoptat măsuri menite să conducă la întărirea unităţii partidului dar şi la redefinirea poziţiei şi rolului său pe scena politică românească.

Un alt punct important pe ordinea de zi a vizat alegerea noii structuri de conducere a PMP, în contextul în care Traian Băsescu şi-a anunţat retragerea din funcţia de şef al partidului cu ocazia congresului.

Pentru funcţia de preşedinte a candidat Eugen Tomac, care a propus Congresului Extraordinar moţiunea „PMP – Reîntregim România”.

Printre cei care l-au susţinut s-a aflat şi organizaţia judeţeană Arad. În noua echipă de conducere a PMP a fost ales şi preşedintele PMP Arad, Florin Remeţan, în funcţia de secretar executiv al Consiliului Executiv Naţional al PMP.

„Este o alegere onorantă pentru noi. Ţin să le mulţumesc colegilor din Arad pentru susţinere, colegilor din ţară pentru încredere şi noului preşedinte, Eugen Tomac, căruia îi doresc să aibă parte de multe reuşite în noua sa postură. PMP rămâne fidel idealurilor sale cu care s-a prezentat în faţa românilor şi va lupta pentru îndeplinirea obiectivului strategic de a putea, aşa cum plastic o arată şi titlul moţiunii preşedintelui Eugen Tomac, să reîntregim România”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, secretar executiv al Consiliului Executiv Naţional al PMP.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PMP Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.